Известие

Collapse
No announcement yet.

помогнете

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от ivelin85 Покажи съобщение
    гледам да е до 1,4 защото и и еко такси и застраховки са по скъпички до колкото знам
    на мен при регистрация ми взеха за еко такса 200 и неколко лв. а застраховката -годишна 120лв. към ДЗИ

Comment

.

Първоначално публикувано от emo84 Покажи съобщение
      незнам кви са тия раздумвания,моята е 146/1.4i TS 16v. пък съм много доволен колата си е бегачка,няма от кво да съжаляваш.
      малко съм притеснен имахме Алфа 33 1,5 и постоянно създаваше проблеми е вярно не беше първа младост и сега съм малко на две дали да си взема 146

Comment

малко съм притеснен имахме Алфа 33 1,5 и постоянно създаваше проблеми е вярно не беше първа младост и сега съм малко на две дали да си взема 146
        моята сега август прави 1 година от как я карам,да чукна на дърво съм сменил консумативите,една втулка на скоростния лост от горе за 12лв. и оня ден маншон и лагерче с маншона за 32лв.нямам проблеми с нея и за 1.4 си върви за страх,зависи в кво състояние е тая дето си харесал

Comment

aми мисля да е нов внос още не съм си харесал

Comment

aми мисля да е нов внос още не съм си харесал
            и аз си взех моята нов внос

Comment

Двете коли са от различно поколение и освен емблемата нямат много общо, така че това не може да ти служи за база за сравнение. И от мен съвет - търси поне 1,6.
              166 2,4JTD 20V Sportronic Edizione collezionisti
              ex 156 2,4JTD; ex 146ti; ex 145 1,6 boxer

Comment

ами ще видим какво ще изкочи

Comment

ако искаш да си вземеш хубава кола със този мотор1.4 16V 145/146 поразрови се из форума има много добри оферти аз лично не мисля че избора на колегата е лош освен ако е любител на повечето коне под капака
                  АлфаРомео 146 1.4 16V 103hp skype name billyboy2203/ ICQ: bili`- 166537162

Comment

Working...
                  X